antrasit duvar boyas Sırları

Wiki Article

Siyaha çdüzlük çok yoğun bir renk olan antrasit, sizin bile evinizde çağcıl ve benzersiz dekorasyon yapmanıza himmet edecek. Şimdi antrasitle uyumlu renkler nelerdir sorusunun canipıtlarına değinelim!

Neutren renklerle antrasit uyumu sadece ve karmaşık bir güzel duyusal sunarken canlı renklerle kombinasyon ise mekana enerji ve dinamizm katar.

Antrasit renk nedir ve antrasit renk ne renktir sorusuna verilecek en aynalı huzurıtlar içinde; yağız, beyaz zehir ve grinin karışımıdır, ifadesi en ideal cevaptır.

Bunun cenahı silsile bundan sonra boya matikler ile istediğiniz renk koduna için renk karıştırılarak üretimi dokumalabildiği için imdi henüz farklı renklerinde tercih edildiğini gözlemeleyebiliyoruz.

Gri tonlarının hakimiyet kurduğu bir soy dekorasyonu uygulamak istiyorsanız bu doğrultuda, en çok yeğleme edilen kıpkızıl gri tonlarından biri olan antrasit griyi yeğleme edebilirsiniz.

Eğer duvarlarınızı griye boyadıysanız ve gri duvar duvar boyası ile uyumlu renkler arıyorsanız koltuklarınızda münhal gri, bej, krem rengi, kahverengi kadar renkleri yeğleme edebilirsiniz.

Antrasit rengin minimalist dekorasyon uyumu evleri çağcıl ve kostak bir estetikle donatmanın harika bir yolu olarak öne çıkar. Minimalist dekorasyon süssüz ve işlevsel layihama odaklanırken antrasit renk tonları da bu prensipleri destekleyerek mekanlara derinlik ve şıklık katar.

Kemiksiz antrasit rengi mafevkdaki resimde de görmüş olduğunüz kabil henüz beton rengine yakın beton renginden berenarı henüz derin bir tona ehil olan gri tonuna denmektedir. bu renk tam bir vasat titrem olduğundan olayı en çok dekorasyonda ve duvar boyalarında kullanılmaktadır

Antrasit rengi neutren tonlarıyla da uyumlu bir şekilde birleştirilebilir. Gri ile bej yahut kahverengi kadar neutren renkler antrasit renkle bir araya vardığında sakin ve salim bir dünya oluşturur. Bu kombinasyon hane sahiplerine zamanla modası geçmeyen bir zarafet sunar.

Eksik duvar kağıdı ve noksan antrasit gri dekorasyon boya şeklinde tasarlanan duvarlarda alt kısmın beyaz olması yerın daha aydınlık ve geniş dideükmesini sağlamlarken üst kısımda kalan antrasit duvar rengi dekorasyona hâllü bir duruş kazanmıştırrır. Duvar dekorasyonunda bütmeşhurk arıyorsanız ve parafin sizin yürekin bir alternatif değilse bütün duvarlarınızı antrasit rengi yapmış oldurdıktan sonra beyaz yer evet da beyaz zehir koltuklar ile hayat meydanınıza özen çekici bir görünüm kazanmıştırrabilirsiniz. 

Gri parke ile uyumlu duvar renkleri bağırsakin de gri tonlarını bileğerlendirebilir evet da bej, krem rengi kadar nötr renklere doğru seçenekleri tercih edebilirsiniz.

Sülale dekorunda griye yakışan renkler arasında pekâlâ asaletin rengi olan yağız da var. Gri yağız mekân dekorasyonu antrasit renk tonları yapmayı düşünüyorsanız size önerimiz bu renkleri; sarı, mercan rengi, mai kabilinden renklerle kombinleyip alanda elan canlı bir ambiyans oluşturmanız evet.

Duvarlarınızda duvar kağıdı yeğleme edecekseniz ve gri duvar kağıdı sülale dekorasyonu önerilerine ihtiyaç duyuyorsanız size tavsiyemiz, griyi buluşturmak istediğiniz renklerin nokta aldığı duvar kağıtlarını yeğleme etmeniz olabilir.

Halı seçimlerinde antrasit tonları zeminde derinlik ve alev sprey boya katkısızlarken aynı zamanda mobilya ve özge dekoratif unsurlarla entegrasyon zarfında olabilir.

Report this wiki page